Milla Bruneau – Markprint-lehden aukeamakuva
Milla Bruneau – Markprint-lehden aukeamakuva
Petri Koivisto valokuvaaja graafinen suunnittelija

Valokuvaaja | Lahti

Petri Koivisto – Lehtikuvaaja, tapahtumakuvaaja

Olen luova valokuvaaja Lahdesta. Inspiroidun asiakaslehtien ja esitteiden valokuvauksista sekä videokuvauksista. Teen mielelläni yhteistyötä lehden taittajan tai muun suunnittelijan kanssa, koska olen itsekin graafinen suunnittelija. Hyvät lehtikuvat pääsevät oikeuksiinsa, kun ne kuvataan varta vasten taittoa varten. Teksti ja valokuva tukevat toisiaan varmemmin kun kokonaisuus suunnitellaan huolella. Siksi sovin mielelläni kokonaisuudesta yhdessä tekstisuunnittelijan tai visualistin kanssa. Joskus käy kuitenkin niin, että päämäärä ei ole selkiytynyt – lehtijuttua ei ole vielä kirjoitettu, nettisivuja tai somekampaanjaa ei ole vielä rakennettu ja kuvat pitäisi kuitenkin ottaa. Silloin pitkästä mainostoimistokokemuksestani on apua – usein tunnistan tilanteen ennalta ja pyrin monipuoliseen kuvamateriaalin, käytän luovuuttani ja tartun kuvaustilanteessa syntyviin oivalluksiin.

Palkittu valokuvaaja | Lahti

Olen parhaimmillani kun kuvataan miljöössä – tapahtumissa, luonnossa tai yrityksen tiloissa. En juuri innostu studiokuvauksista, vaan pidän siitä, että valokuvissa on tarpeeksi luonnollista valoa, lämpöä ja rosoisuuttakin. Kaikki osapuolet haluavat, että valokuvaukset onnistuvat. Siksi vien kuvattavat tuttuihin ja mukaviin paikkoihin, jossa he viihtyvät ja tuntevat itsensä kotoisiksi. Silloin kuviin saadaan aitoa arkea, jota haetaan varsinkin lehti- ja somekuviin. Jos mahdollista, käyn tutustumassa lokaatioon etukäteen ja etsin kuvauspaikkoja, joissa valo käyttäytyy sopivalla tavalla. Miljöökuvauksissa valo muuttuu koko ajan, mutta kokemukseni luonnosta ja luonnonvalosta auttaa hankalissa tilanteissa. Suomalainen luonto on minulle tärkeää ja se näkyy vahvasti työssäni. Kuviani on palkittu suomalaisissa kilpailuissa.

Valokuvauspalvelut yrityksille

Voit tilata valokuvauspalveluja nopeallakin aikataululla esimerkiksi asiakaslehtiä, uutiskirjeitä, esitteitä, somekuvia ja nettisivujen kuvitusta varten. Toimin pääasiassa Päijät-Hämeessä ja eteläisessä Suomessa.

Toimistoni sijaitsee entisessä pankkisalissa Dooroomissa Lahden ydinkeskustassa. Saman katon alla työskentelee rautaisia media-alan ammattilaisia. Tule käymään ja suunnittelemaan kuvauksia.

Tai soita 040 71 91 626