Graafinen Suunnittelu

Yrityksellesi ilme, logo, esite ja nettisivut

Graafinen suunnittelu on vahvinta osaamistani. Suunnittelen yrityksille visuaalisen viestinnän kokonaisuudet: logot, yritysilmeet, markkinointimateriaalit, PowerPoint-esitysmateriaalit, kevyet animaatiot ja nettisivut. Printtimedia on vahvuuteni, joka näkyy lukuisina viimeisteltyinä esitteinä, mainoksina ja lehtitaittoina. Tarjoan myös tuotepakkauksiin, myymälämateriaaleihin ja messuosastoille visuaalisuuden, joka erottuu ja tekee vaikutuksen.

Yhteistyö – graafinen suunnittelija, tekstisuunnittelija ja asiakas

Työskentelen AD:nä tiivisti ja joustavasti asiakasyritysteni ytimessä. Lisäosaamista saan läheltä – Dooroom-kumppaneiltani Lahdessa. Tarvitsetko yrityksellesi videokuvaukset, nettisivut, esitteen tai valokuvaukset? Vai tarvitsetko luovaa suunnittelua ja laajempia viestinnän kokonaisuuksia? Onnistuu. Saman katon alla työskentelee rautaisia media-alan ammattilaisia – alueen innovatiivisimmat ja kokeneimmat graafikot, valokuvaajat, videotuotantojen tekijät, tekstisuunnittelijat, mainonnan ja markkinoinnin suunnittelijat – ikäänkuin uudenlainen mainostoimisto.

lainaus

Petri on suunnitellut Isännöintiliiton visuaalisen ilmeen ja ylläpitänyt sitä jo vuodesta 2016 saakka. Kuluneina vuosina Petri on tuottanut Isännöintiliiton tapahtumille ja tuotteille valtavan määrän graafista suunnittelua.

Aki Salo
Asiakkuusjohtaja
Isännöintiliitto