Graafinen suunnittelija –
yritysilmeet, logot, nettisivut

Olen lahtelainen graafinen suunnittelija. Suunnittelen yrityksille visuaalisen viestinnän kokonaisuudet: logot, yritysilmeet, markkinointimateriaalit, PowerPoint -esitysmateriaalit, kevyet animaatiot ja nettisivut. Printtimedia on vahvuuteni, joka näkyy lukuisina viimeisteltyinä esitteinä, mainoksina ja lehtitaittoina. Tarjoan myös tuotepakkauksiin, myymälämateriaaleihin ja messuosastoille visuaalisuuden, joka erottuu ja tekee vaikutuksen. Graafinen suunnittelu – työnäytteitä

Valokuvaaja –
videot, ilmakuvaukset

Valokuvaan tapahtumia, asiakaslehtikuvia, henkilökuvia, kaupunkia ja luontoa. Voit tilata valokuvauspalveluja nopeallakin aikataululla esimerkiksi asiakaslehtiä, uutiskirjeitä ja esitteitä varten. Toimin pääasiassa Päijät-Hämeessä ja eteläisessä Suomessa. Kuvaan ja editoin yritysvideoita ja teen ilmakuvauksia. Luontokuviani on palkittu Vuoden luontokuva- ja Kuusamo Nature Photo -kilpailuissa.

Huippuosaajat kumppaneina
Lahden Dooroomissa

Työskentelen usein tiivisti ja joustavasti asiakasyritysteni ytimessä. Lisäosaamista saan läheltä – Dooroom-kumppaneiltani, jotka toimivat samoissa liiketiloissa Lahden ydinkeskustassa. Dooroom on designin huippukeskittymä entisessä pankkisalissa – graafisia suunnittelijoita, valokuvaajia ja markkinoinnin asiantuntijoita – huipputyyppejä saman katon alla.

Petri Koivisto 2020

Petri Koivisto

Graphic design & Photography

Parin kymmenen vuoden mainostoimistokokemus.
Yrittäjä vuodesta 2010 lähtien.

PETRI KOIVISTO DESIGN
c/o Dooroom, Rautatienkatu 20
15110 Lahti
Puh. 040 71 91 626
design(ät)petrikoivisto.fi
instagram
linkedin